El Pont Flotant, PayaSOSpital i Enric Monfort van ser guardonats en diferents categories dels premis

Els Premis MAX guardonen tres produccions valencianes en la seua XXVI edició, celebrada al Gran Teatro Falla de Cadis el dilluns 17 d’abril. Des de 1998, els Premis Max, organitzats per l’SGAE, premien els espectacles de teatre, circ i dansa, i són els guardons de referència en les arts escèniques valencianes.

En aquesta XXVI edició, el premi a la millor autoria teatral ha sigut per a Jesús Muñoz i Pau Pons per ‘Eclipse total’, que van fer extensiu el guardó a Joan Collado i Àlex Cantó, els altres dos membres de la companyia El Pont Flotant.

A més, el millor espectacle de dansa ha recaigut en ‘La Reina del Metal’, de la companyia andalusa Vanesa Aibar, creat conjuntament amb el compositor i músic valencià Enric Monfort.

Finalment, l’associació PayaSOSpital va rebre el MAX de caràcter social, en l’any en què celebra 25 anys de tasca altruista, amb més de 325.000 intervencions continuades en una desena d’hospitals valencians.

Abel Guarinos, director general de l’Institut Valencià de Cultura, i Roberto García, director adjunt d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura, es van desplaçar a Cadis per a assistir al lliurament dels guardons i acompanyar les persones nominades.