La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, han renovat per sisé any consecutiu el conveni de col·laboració de les Beques FOBESA per a l’estudiantat de grau de l’UJI resident a Benicàssim, en un acte que ha comptat també amb la presència de Juan Pablo Mateo, director general de FOBESA/FOVASA

Les beques FOBESA, dotades amb un pressupost de 22.000 euros per al curs acadèmic 2021-2022, tenen com a objectiu promoure la formació dels estudiants de l’UJI, i al mateix temps, projectar les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària.

Durant l’acte de signatura del conveni, Eva Alcón ha aprofitat per a reiterar el seu agraïment a la companyia de Grup Gimeno, que reafirma amb aquesta nova edició el seu compromís amb l’educació superior com a aposta de futur. En aquest sentit, la rectora ha afirmat que aquesta col·laboració «facilita que l’estudiantat amb menys recursos puga continuar amb la seua formació acadèmica, ampliar les seues oportunitats laborals i enriquir-se, des del punt de vista personal, amb una experiència universitària que va més enllà de la formació reglada».

Per part seua, Enrique Gimeno ha assenyalat que «la intenció de la companyia és contribuir al fet que la joventut puga formar-se i accedir a un treball amb el qual contribuïsquen a construir un futur millor».

Per a sol·licitar les ajudes és necessari residir a Benicàssim des de fa almenys un any, estar inscrit en un grau impartit a l’UJI, no estar en possessió de cap altre grau universitari de nivell igual o superior per al qual se sol·licita la beca i haver superat almenys el 80% dels crèdits matriculats en el curs 2020-2021. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de març de 2022 i la documentació haurà de presentar-se de manera telemàtica.