L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat les obres per a dotar al Teatre Municipal de taquilles noves

El regidor de Cultural, Javier Alonso, ha explicat que “la taquilla actual és de xicotetes dimensions i és una millora pendent des de fa temps per a poder ampliar tant l’espai com el personal i donar un millor servei». Els treballs contemplen dues taquilles que instal·laran en el baix de la nova zona del teatre “i en compliment de la norma vigent relativa a accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, el nou espai permetrà l’aproximació a usuaris amb mobilitat reduïda i comptarà amb dues safates escorredores per a l’adquisició d’entrades”, ha afegit l’edil, que ha visitat aquest matí les obres amb l’alcaldessa, Susana Marqués.
El nou recinte de taquilles a l’interior de l’edifici annex al teatre quedarà delimitat i separat de les escales i corredor que uneixen aquest amb la planta semisoterrani del teatre, mitjançant la disposició d’un envà modular i desmuntable amb parts opaques i parts de vidre translúcid. L’obra també comportarà una distribució de l’espai interior ja que es canviarà el sentit de la porta existent d’accés a la zona d’actuació. Aquesta porta obrirà cap al corredor al costat del vestíbul d’accés a l’edifici, en lloc d’obrir cap a l’interior del recinte com fins ara.
L’obra té un termini d’execució de dos mesos i també es contempla una sèrie de millores a l’interior de l’immoble, com la impermeabilització del sostre i la façana “amb el que s’eliminaran les goteres que solen aparéixer en episodis de fortes pluges”. El canvi de la soga de maniobra de l’escenari i un nou accés a la zona dels aires condicionats són unes altres de les actuacions incloses.
L’alcaldessa, Susana Marqués, ha recordat per la seua part que l’obra que s’està executant en el Teatre Municipal culminarà tot el treball d’adequació de l’espai en el qual s’inclou la reforma dels camerinos i la renovació del pati de butaques, entre altres, “tota una sèrie de millores sempre encaminades a oferir una major comoditat i seguretat dels usuaris del teatre”.
Javier Alonso ha finalitzat dient que l’àrea de Cultura de l’ajuntament està treballant per a recuperar la programació en el Teatre Municipal a partir del mes de novembre. “Les obres han començat pels treballs necessaris previs a la reobertura de l’espai prevista per al mes vinent i des del departament de Cultura estem treballant per a recuperar la programació cultural de qualitat i per la qual Benicàssim és tot un referent”.