Les «masterclass» són sessions de màster gratuïtes per als membres AlumniSAUJI Premium o estudiantat de l’UJI que desitgen estar al dia de les últimes propostes professionals del seu sector

El programa dels antics alumnes, AlumniSAUJI, ofereix per sisè any consecutiu als membres Premium la possibilitat d’assistir de manera gratuïta a algunes sessions de màsters universitaris, propis, cursos d’expert i cursos d’especialització per refrescar o ampliar els seus coneixements.

Les masterclass tenen com a objectiu que l’antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l’assistència a sessions determinades de l’oferta formativa de postgrau de la Universitat Jaume I. D’aquesta manera, els membres d’AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters o cursos que col·laboren, de forma gratuïta. Aquestes sessions poden ser des de conferències fins a assignatures completes, bé presencials o bé en línia.

La formació de postgrau es caracteritza per la seua alta especialització i per oferir una visió actualitzada i d’avantguarda dels sectors a què pertany, pel que aquesta és una oportunitat única per seguir adquirint coneixements.

Les sessions es realitzen durant tot el curs. Els requisits són ser titulat o titulada universitari i membre de la categoria AlumniSAUJI Premium o estudiantat de 4t curs de l’UJI. En alguns casos, es requereix també tenir una titulació afí al contingut del màster.

Les inscripcions per a les masterclass gratuïtes de les primeres sessions ja estan obertes. Començaran el dia 6 d’octubre amb la sessió «Gestió avançada de recursos humans» i al llarg del curs s’abordaran temàtiques com ara la filosofia per la pau, la lactància natural, l’estrès laboral o els projectes d’aprenentatge-servei (APS), entre d’altres.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d’aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.