Últimes entrades a la venda per a la comèdia que es representarà el dissabte 3 de desembre a les 19.00 hores

Cultura, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dissabte 3 de desembre, a les 19.00 hores al Teatre Principal de Castelló, l’obra ‘El Gran Comediant’ amb Joel Joan al capdavant de la representació. 

“El passat cap de setmana el Teatre Principal de Castelló va omplir amb les representacions de l’espectacle ‘Ambulant’ i ‘Una teràpia integral’, i aquest cap de setmana anem pel mateix camí”, ha destacat el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, que ha assenyalat que “aquesta bona resposta del públic ens reafirma en la nostra aposta per la qualitat i professionalitat de la programació en els espais culturals”.

‘El Gran Comediant’ presenta els protagonistes Llorenç i Ernest. Els dos van decidir que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que Llorenç aconsegueix la fama fins a convertir-se en un ‘divo’, el seu company, Ernest, no acaba d’aconseguir-ho.

Quan finalment, als 50 anys, Ernest decideix tirar la tovallola, Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors ‘coach’ d’autoajuda del món. Contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i Ernest fa un canvi radical en la seua vida. Aleshores començarà una gelosia i competició que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort.

L’obra està interpretada per Joel Joan, Xavi Mira, Anna Sahun. Àfrica Alonso i Eduard Muntada.
Les entrades per a aquesta representació tenen un preu d’entre 3 i 20 euros i es poden adquirir en el web taquilla.ivc Recordem que es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a Entrada i +. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

Homenatge a Morcillo a l’Auditori de Castelló 

L’Auditori de Castelló presenta el dissabte 3 de desembre a les 19.30 hores ‘No voy a pensar más’. Aquest és un espectacle que porta al directe les cançons incloses en l’àlbum del mateix títol publicat per la plataforma ‘Benicàssim.pop’. Un disc que és un homenatge a un dels músics més influents de l’escena rock valenciana i de Castelló, Juan Antonio Morcillo. 

L’àlbum conté el seu repertori més conegut però adaptat i arranjat per a una formació de ‘big band’. Sense perdre energia i mantenint el seu origen de ‘rock and roll’, les cançons de Morcillo entren en una nova dimensió i s’endinsen en el món del ‘swing’ i el ‘jazz’ de la mà de solvents músics castellonencs.