L’empresa que controla el flux –mai millor dit– de visites al lavabo dels serveis del 010 de Madrid ha dit que aplicarà un descompte del temps laboral realment prestat a l’empresa donat que els treballadors no tenen cap propòsit d’aguantar-se la pixera.

L’empresa es NTT Data un nom que mai no hauria relacionat ni amb els urinaris ni amb els espills de cos sencer per a repassar-se els morros.

Els serveis atenen demandes dels usuaris relacionades amb la cultura, l’ esport, educació Hisenda, l’economia, el cadastre i el Padró, entre altres coses. Es comprensible la impaciència dels usuaris quan escolten:

–Un moment, carinyo, que vaig a pixar,

L’empresa de la Data calcula que entre anar a pixar i rentar-se els ulls, la boca o tot alhora, atendre i contestar el correu personal, actualitzar les xafarderies de companys i companyes, etc., ja li deus dues hores a l’empresa en l’acte d’encendre l’ordinador.

Els treballadors interessats en reduir el càlcul negatiu d’hores de treball poden seguir un curset que desaconsella l’ús dels cubículs amb tassa que sempre inciten més a perdre el temps i caçar mosques. Igualment posarà en marxa un curset exclusiu per a treballadores titolat “Com pixar dretes i escurar-s’ho tot bé”

L’alternativa del segon curset ha estat positivament valorada per la secció sindical “ja que és un pas més cap a l’ autodeterminació del sexe”.

“A partir de dilluns pròxim ticarem per a pixar”, que cantava Al Tall fa molts anys, s’ ha fet real. I a Madrid!!!