El departament de Publicacions ha preparat quatre sessions de contacontes per a tota la família per al dijous 23. S’emetran a través del perfil oficial de la institució a Facebook

La Diputació de Castelló se suma enguany a la commemoració del Dia Internacional del Llibre amb activitats infantils en línia “adreçats a promoure la lectura entre els més menuts de casa”. La diputada provincial de Publicacions, Ruth Sanz, considera “ideal” aprofitar la situació de confinament “perquè els nostres xiquets abracen i facen seua la lectura, que sense cap dubte és un dels passa-temps més enriquidors dels que disposem i molt beneficiós per a la nostra salut”.

Per a fer-lo amè i inclusiu per a totes les edats, el departament de Publicacions ha preparat quatre funcions de contacontes perquè grans i menuts es diverdisquen en família la vesprada del dia 23, jornada internacional del llibre. Així doncs, a partir de les 17 hores, s’emetran a través del perfil de facebook de la institució provincial quatre obres de tots els gèneres. Començaran amb la lectura i interpretació de ‘Despierta’, de María José Llorach, i continuarà amb ‘Lledó la policía y Quim el cajero del súper’, de Miguel Alayrach, ‘El gegant pegabrams’, de Nel·lo Navarro i Josep Vicent Font, i, per últim, ‘Los Zapartos del hombre afortunado’, d’Eloy Moreno.

Sanz ha animat les famílies a no perdre’s cap actuació dels contacontes i, sobretot, dirigint-se a les mares i pares, a que introduïsquen els seus fills en l’hàbit de la lectura: “No només en els temps difícils hem de llegir, sinó cada dia, per a abstraure’ns de la realitat, imaginar, somiar i deixar les preocupacions del dia a dia a un costat”.