El Casal Jove ha augmentat la seua activitat a través del seu perfil d’Instagram i, a més de la programació virtual +JOVE, estan desenvolupant altres programes

Dins de la nova oferta d’activitats es troba ‘Reptes’, un programa en el qual cada dia es puja al perfil de l’Instagram @casaljovedebenicassim un repte consistent en una prova d’habilitat, un qüestionari de preguntes, proves logicomatemàtiques, endevinalles o embarbussaments. D’altra banda, l’objectiu de ‘Descobrim’ és donar a conéixer a persones que han sigut importants al llarg de la història. Per a això, cada dia es mostra a una persona, la seua imatge i els assoliments que ha aconseguit. El Casal Jove també ha organitzat per a aquests dies de confinament en les llars, ‘CasalOT’, una adaptació del programació ‘Operación Triunfo’ en el qual els usuaris poden demostrar els seus dots de música cantant, tocant un instrument, etc. Així mateix, des del perfil d’Instagram del Casal Jove els joves poden estar informats sobre diferents temes relacionats amb la joventut i també poden compartir iniciatives de col·laboració per a afrontar la situació del COVID-19.
Com apunten des del Casal Jove, la varietat de les temàtiques i la prolongació de les activitats ha donat la possibilitat de conformar un grup estable de participants en cada tipus de programa i la mitjana se situa en les 30 persones entre les quals s’inclouen usuaris del Casal Jove, no usuaris i fins a residents en altres municipis. Una altra de les virtuts és la disponibilitat horària ja que els joves participants tenen una total flexibilitat horària per a desenvolupar la seua activitat.
Pel que fa a la programació virtual JOVE+, que es desenvoluparà els divendres i dissabte en horari de vesprada a partir de les 16 hores i l’últim diumenge de mes, la pròxima cita tindrà lloc el divendres 17 i a través de l’activitat “Bagul dels Records”, els participants podran mostrar des de les seues cases fotos, objectes i records més preuats. El dissabte 18 seguiran els jocs, en aquest cas un relacionat amb l’engany sota el títol “Captura i Mata!”. Per a finalitzar el mes d’abril, el divendres 24 es tornarà a programar un videochat amb l’App Houseparty, el dissabte 25 se celebrarà l’habitual assemblea casalera i, finalment, el diumenge 26, els joves podran gaudir de la pel·lícula online “Toroto”.