Amb un pressupost global de 10.000 euros, l’activitat s’ha traslladat hui al Col·legi Rural Agrupat Espadà-Millars

La Diputació de Castelló destinarà aquest any 10.000 euros al projecte educatiu del Grup Au d’Ornitologia de Castelló per a difondre el coneixement, beneficis i posar en relleu la necessitat de protecció dels ecosistemes de la província en aularis de municipis de menys de 500 habitants a través de tallers d’educació ambiental.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat la importància de “impulsar una consciència mediambiental als xiquets i xiquetes de la nostra província, perquè segur que si treballem en aquesta línia de la mà dels col·legis aconseguirem que la preservació de la naturalesa siga present en les noves generacions”. La diputada de Medi Natural, Maria Jiménez, per part seua, ha subratllat la importància de visibilitzar el desenvolupament sostenible i educar als més xicotets per a preservar els paratges naturals.

El programa ha représ hui l’activitat amb un taller d’Educació Ambiental en el Col·legi Rural Agrupat Espadà-Millars, en concret en l’aulari de Suera. Aquesta activitat pretén formar als alumnes en matèria de sostenibilitat, protecció de l’ecosistema i anellament d’ocells.