La Impremta Provincial, encapçalada per Ruth Sanz, promou aquesta missiva nadalenca entre els xiquets i xiquetes de municipis de menys de 20.000 habitants

La Diputació de Castelló ha dissenyat una carta nadalenca perquè cap xiquet i xiqueta de la província es quede sense demanar els seus regals i desitjos als Reis d’Orient. La missiva, caracteritzada pels seus colors alegres i nadalencs, ha sigut editada en format físic per la Impremta Provincial per a tots els municipis amb una població menor a 20.000 habitants. Així mateix, s’ha habilitat un espai al web de la Diputació http://www.dipcas.es perquè totes les persones que la desitgen puguen descarregar-la de manera gratuïta.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que la institució provincial ja ha notificat als ajuntaments dels pobles amb menys de 20.000 habitants que poden sol·licitar «totes les cartes que necessiten per a repartir-les entre els més joves de cada casa, de cada família». Sobre aquest tema, ha afirmat que aquesta iniciativa «permet a tots els pobles disposar d’una carta especial per a enviar-li als Reis d’Orient» i ha subratllat que aquesta activitat és «sens dubte la més emotiva per a les famílies de Castelló».

Les persones interessades a descarregar la carta podran fer-ho tant en valencià com en castellà. Al seu torn, els ajuntaments dels municipis amb una població inferior a 20.000 podran demanar per seu electrònica les cartes nadalenques fins al 21 de desembre. El repartiment a les llars serà tasca de cada ajuntament. L’any passat la Diputació Provincial va imprimir i va enviar més de 8.400 cartes a 29 municipis de la província que es van interessar per aquesta iniciativa.