El diputat, Abel Ibáñez, a més de posar en valor aquesta actuació, destaca els treballs que realitzen les brigades del parc mòbil en els camins rurals de tota la província

El diputat provincial del Parc Mòbil, Abel Ibáñez, ha visitat Altura la Cartoixa de Valldecrist, copropietat de la Diputació, on les brigades provincials s’han ocupat de fer els treballs de desbrossament i neteja dels jardins interiors de l’hostatgeria, que han tingut un mes de duració. A partir d’aquest moment, aquests mateixos operaris s’encarregaran de realitzar el manteniment de l’entorn perquè les persones que el visiten el trobe en les millors condicions possibles. Durant la seua estada en la localitat, el diputat ha estat acompanyat per l’alcaldessa, Rocío Ibáñez, qui s’ha congratulat del resultat final dels treballs efectuats.

Abel Ibáñez ha destacat que aquesta actuació concorda amb la filosofia de l’equip de govern que dirigeix el president Martí “de suport constant als ajuntaments perquè puguen incrementar el nombre de visites i generar una major activitat econòmica que contribuïsca a fixar població al territori”. Per això, “quan l’alcaldessa ens va alertar de la necessitat d’escometre aquesta actuació, ens vam posar a la feina”.

El diputat també ha volgut posar en valor durant la seua visita la important labor de neteja i manteniment de camins que estan realitzant les brigades del parc mòbil per tota la província, perquè contribueix a “garantir una connectivitat fluida i segura en l’àmbit rural”. Precisament, ha aprofitat la seua estada a Altura per a visitar un dels camins en els quals han actuat els operaris de la Diputació.