La sala d’exposicions Melchor Zapata de Benicàssim reobri les seues portes després de romandre tancada des de mitjan mes de març. I ho farà amb l’exposició de Retrospectiva 2000-2020 de Pascual Cándido

El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha indicat que “després de sis mesos sense activitat cultural a la sala d’exposicions Melchor Zapata aquesta vesprada reprenem l’activitat amb una mostra d’aquarel·les amb la qual l’artista celebra els seus trenta anys de dedicació a la pintura, i vint des que fera la seua primera mostra”.
Retrospectiva 2000-2020 reuneix més de trenta aquarel·les de diferents formats representatives de les diferents etapes recorregudes per Pascual Cándido, des del figuratiu a l’abstracció més recent. L’exposició serà comissariada per l’escriptor Antonio Arbeloa que ha col·laborat amb els seus poemes i escrits amb l’artista en nombroses ocasions al llarg d’aquests anys. En les obres que es poden contemplar a partir d’aquesta vesprada hi haurà picades d’ullet a Benicàssim, en concret a les vistes del Voramar i el seu entorn.
Fins al 4 d’octubre la mostra es podrà visitar tots els dies en horari de 18 a 21 hores. L’espai expositiu compta amb nova senyalística, hi haurà control d’accés i hi haurà gel hidroalcohóòlic a la disposició del públic “pel que la visita a la mostra comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides”, ha afegit Alonso.
Recordar que l’art també segueix present en el palauet municipal Vila Elisa amb l’exposició El Taller de la Californie de Pablo Picasso. Des d’aquesta setmana i fins al diumenge 27 de setembre la mostra es pot visitar els divendres, dissabte i diumenge en horari de 17.30 a 20.30 hores. La mostra permet recrear el taller en el qual va treballar Picasso des de 1955 fins a 1960, una època considerada com una de les més felices de la seua vida i en la qual va conviure amb Jacqueline Roque.