La diputada de Turisme, Virginia Martí, afirma que Castelló Sènior ‘’permetrà que les persones majors tornen a gaudir de l’oci i socialitzar’’

Les 4.000 persones inscrites en el programa de vacances impulsat per la Diputació de Castelló, Castelló Sènior, poden acostar-se a partir del 6 de maig a les diferents agències de viatges col·laboradores per a formalitzar l’adquisició del seu paquet de vacances en hotels de la província. Són viatges programats per al mes juny i la primera quinzena de juliol.

En paraules de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ‘’el retorn de Castelló Sènior és una realitat perquè en la Comunitat Valenciana s’ha aconseguit una evolució positiva de la pandèmia que permetrà que les persones majors tornen a socialitzar i gaudir de l’oci’’.

Martí ha agraït “la responsabilitat dels castellonencs, que han seguit les normes establides per les autoritats sanitàries”. Segons ha dit, “el respecte a les dures restriccions a les quals hem hagut de fer front és el que ara permet que els nostres majors puguen gaudir dels recursos turístics amb els quals compta la província”.

Castelló Sènior és un programa que subvenciona parcialment el cost de paquets vacacionals a les persones majors residents a la província, amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la geografia castellonenca. Contempla tres modalitats: ‘Vacances en la Costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’.

Costa de Castelló

Estades de 6 dies i 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural

Estada de 3 dies i 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics, on es realitzaran els esmorzars.

Balnearis

Estada durant 8 dies i 7 nits en hotels situats a la província de Castelló, en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i el transport des de la capital de la Plana.