L’alcaldessa, Begoña Carrasco, al costat de la regidora de Festes, Noelia Selma, ha participat aquest dilluns en l’acte de lliurament de les polseres de la Magdalena 2024 a les reines de les festes, Lourdes Climent i Vega Torrejón i a la cort d’honor, als representants de les gaiates i als principals col·lectius festers. Un acte que ha tingut lloc al Palau de la Festa


Se’ls ha fet lliurament de la polsera d’aquesta edició magdalenera en una setmana en la qual se celebra la fira internacional del Turisme, FITUR a Madrid. Una cita en la qual les festes fundacionals de la ciutat tindran un protagonisme especial.

La primera edil recorda que “les nostres festes internacionals de la Magdalena estan cada vegada més a prop, per això volem portar a aquest gran aparador del turisme mundial el nostre orgull de ser de Castelló i de tindre les millors festes del món”.

La polsera de la Magdalena 2024, igual que el cartell anunciador de les festes, són imatge del dissenyador Ibán Ramón Rodríguez. Les festes de la Magdalena se celebraran del 2 al 10 de març.