Fins al 19 de maig es podrà gaudir de l’exposició fotogràfica sota el títol ‘‘Honestedat amb el real”

El docent, comissari i teòric de la fotografia de la Universitat Politècnica de València, Pedro Vicente-Mullor, atrau als seus alumnes de l’assignatura de Fotografia, dins del grau de Belles arts, a una experiència teòric pràctica en la qual exposaran a Benicàssim. La Sala Escena acollirà fins al 19 de maig la mostra fotogràfica de talent emergent valencià “Honestedat del real”.

La mostra, que està comissariada per les alumnes, Gisela González Fornet i Claudia Vizcaí Sesma, es podrà visitar de dijous a diumenge, de 18 a 21 hores. És una introspecció per a trobar el concepte de la pròpia identitat en la qual cadascun d’ells explora la seua jo més íntim, deixant a l’espectador una finestra oberta per a poder admirar-lo a través dels seus ulls. Els temes que aborden estos artistes són l’espai, el cos, el temps, el gènere i l’origen. Els quals representen la lluita interna a la qual s’enfronta la seua generació en la cerca de la identitat.

En esta col·laboració a nivell expositiu entre l’Ajuntament de Benicàssim i la Universitat Politècnica s’ha volgut mostrar el costat més honest i vulnerable dels artistes, reflectint la seua realitat, i deixant a un costat els tabús que tant ens limiten. Els alumnes i alumnes que exposen són: Eric Carvajal Rodríguez, Erika Fernández de Landa, Julia Guimerá Enguita, Llíria Krebs Muñoz, Estrella Napal i Fiorella Wenzel.