La companyia de base tecnològica i del sector energètic s’instal·la a Espaitec per a formar part de l’entorn innovador de la Universitat Jaume I de Castelló

L’empresa Abervian s’incorpora a Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de l’UJI, per a formar part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló. L’adhesió d’aquesta nova empresa reforça Espaitec com un espai idoni per al creixement i l’acceleració empresarial a la província de Castelló.

Abervian S.L. és una empresa tecnològica del sector de l’energia, especialitzada a desenvolupar productes i serveis per a empreses, especialitzada en el desenvolupament de productes relacionats amb l’emmagatzematge i gestió d’energia, com ara bateries a mida per a aplicacions concretes (vehicles elèctrics o ús estacionari), reutilització de bateries de segona vida, solucions per a recàrrega de vehicle elèctric, sistemes IoT (Internet of Things) per al monitoratge i control de sistemes elèctrics o plataformes web per a la visualització de sistemes.

Els fundadors de la companyia són Javier Barahona i David Oliver, antics alumnes de la Universitat Jaume I de Castelló, que a l’inici de 2020 van decidir crear l’empresa i traslladar tota la seua experiència en el desenvolupament de projectes i productes lligats a l’emmagatzematge i la gestió intel·ligent de l’energia.

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, gestionat per la Fundació General de l’UJI, incrementa el nombre d’empreses vinculades al parc, i continua avançant en la mateixa direcció que va finalitzar l’any 2020, amb dotze noves empreses incorporades a l’ecosistema innovador i tecnològic de l’UJI. Totes aquestes empreses poden rebre el suport de diversos serveis de valor afegit com són la formació, la vigilància tecnològica-financera activa i noves oportunitats empresarials.