La Universitat Jaume I ha celebrat la setena edició de la jornada «Estudia i investiga a l’UJI» amb una trobada que ha comptat amb la participació de l’estudiantat i el professorat que forma part d’aquesta iniciativa, creada per a oferir a l’alumnat «més brillant» la possibilitat d’obtenir una formació investigadora des del primer curs de la titulació

En aquesta edició s’han presentat un total de 33 treballs per part de 38 estudiants que cursen els graus en: Psicologia, Infermeria, Medicina, Educació Infantil i Primària, Humanitats, Comunicació Audiovisual, Estudis Anglesos, Història i Patrimoni, Turisme, Economia, Enginyeria Informàtica, Criminologia i Seguretat, doble grau en Administració d’Empreses i Dret, Enginyeria Mecànica, Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Química, Enginyeria Química, Enginyeria Elèctrica, i Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural, vinculats a 26 grups d’investigació universitaris.

Després de la inauguració a càrrec de la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez Moya, ha pres la paraula Miguel Martínez Ramos, professor del Departament de Finances i Comptabilitat de l’UJI i portaveu de la comunitat UJIxPlaneta, qui ha oferit la xarrada «Crisi(s) de sostenibilitat. Unint els punts».

A continuació, s’han presentat els pòsters i treballs dels diferents centres i s’han lliurat els diplomes a l’estudiantat participant en la jornada:

– Agustín López Riera, Valeria M. González Guerrero, Arturo Gascó Compte, Camen Albiol Buendía, Marta Sáez-Royuela Navarro, Aloma Antolí Forner, Borja Navarro León, Vanessa Daza Bautista i María Garcinuño Garrosa, de la Facultat de Ciències de la Salut.

– Mariola García Salvador, Ana de Dios Castón, Paula Miralles Ramos, María de Marcos Martí, Andrea Salvador Beltri, Marcos Broch Monfort, Júlia Redón Pla, Marta Vidal Querol, María Palomar Ferrer, Alba Sánchez Custodio, Eva Santafe Pejo, Tania Reula Martínez i Juan Vicente Sancho Ferrer, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

– Adrián Herrerías Farto, Claudia Vicent Rambla, Gabriela Gomes Carneiro, Andrei Serbanescu, Raluca Toader i Medina Amalia Veres Danescu, de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

– Joaquín Ibáñez Borreda, Adrián González Trócoli, Álvaro Gual García, Raquel Lázaro Belenguer, Sandra Ferrer Giménez, Javier González Barreda, Neus Monfort Dols, Alejandro Muñoz Gil, Patricia Gargallo Camarillas i Verónica Ramírez Soria, de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.