L’equip de govern fa un balanç “més que positiu” dels festejos la programació dels quals s’ha pogut desenvolupar al complet

Una vegada conclosos els nou dies de festes en honor a sant Antoni Abat i Santa Àgueda a Benicàssim toca fer balanç, i des de l’equip de govern qualifiquen de “més que positiu uns festejos en els quals hem pogut recuperar la programació al complet, destacant l’esperat Dia de les Paelles, la Coqueta i el dia del patró”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha volgut ressaltar “el bon ambient i la convivència que s’ha respirat en cadascun dels actes programats”.
Dins dels actes que han comptat amb gran participació, a més del Dia de les Paelles, destaca la desfilada de la Coqueta i els premis de la qual es van entregar en la vesprada del diumenge en un acte celebrat en El Teatre Municipal Francesc Tàrrega. La carrossa Vila Isabel ha sigut la guanyadora del concurs, mentre que Ultramarins Isabel es va alçar amb el segon premi i Estem al café Espanya a veure les noces de Balduino de Bèlgica i Fabiola de Mora d’Aragó va quedar en tercera posició. El regidor de Festes, Arturo Martí, ha destacat “la bona participació de la desfilada en el qual enguany ja hem pogut recuperar el seu recorregut habitual i els veïns han elaborat unes carrosses amb les quals hem recordat escenes tradicionals del nostre municipi”.
Després d’aquests nou dies de festes, el municipi de Benicàssim es tornarà a engalanar de festa el pròxim 5 de febrer amb motiu del dia de Santa Àgueda. Serà aqueix diumenge quan els veïns i veïnes de Benicàssim acudisquen en romeria fins a l’ermita, situada en la partida de Jovellús.