La representació és el dijous 25 de febrer, a les 19.00 hores, dins del cicle ‘Els dijous al Principal’

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, presenta dins del cicle ‘Els dijous al Principal’ l’obra ‘Delirium’ al Teatre Principal de Castelló.

La producció de la companyia valenciana Teatre del Contrafet invita a la reflexió al voltant de les inseguretats i les pors. Un drama que vol fer un viatge cap al nostre costat més fosc però animant a no tancar els ulls. L’obra reflexiona sobre la insatisfacció o la covardia que hi ha a les nostres vides.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que l’obra “ens portarà a les converses reals de qualsevol bar de les nostres terres i ens dona la possibilitat de reflexionar sobre l’alcoholisme i d’altres addiccions que trenquen la vida de moltes persones”.

La direcció de ‘Delirium’ és d’Isabel Martí i compta amb la interpretació de Rosanna Espinós, Ernesto Pastor, Pilu Fontán, Alberto Baño i María Poquet.

‘Delirium’ ha guanyat premis com el de la millor posada en escena en el CENIT del TNT de Sevilla (2020). A més, va ser candidata al millor espectacle revelació en els Premis MAX 2020 o al millor text en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2020 de l’IVC.

L’Institut Valencià de Cultura programa dins del cicle ‘Els dijous al Principal’ produccions teatrals vinculades amb companyies artístiques de les comarques de Castelló i de la resta del territori valencià.

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu de 6 euros, però es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a ‘Entrada i +’. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori i el Palau de Congressos de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.