Més de vint empreses turístiques de Benicàssim ja llueixen el distintiu Sicted. L’Ajuntament, a través de la regidoria de Turisme, ha realitzat aquesta setmana l’acte de lliurament dels corresponents distintius de qualitat a les empreses del municipi adherides al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (Sicted), un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Com ha comentat la regidora responsable de l’àrea, Cristina Fernández, “és molt important que cada any s’incremente el nombre d’empreses que opten a aquesta distinció, perquè això significa que el nostre sector turístic continua molt viu i molt actiu i amb l’objectiu posat a aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista i que qui trie el nostre municipi gaudisca d’una experiència positiva i molt satisfactòria”.
L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat per la seua part que “aquests guardons amb els quals es reconeix a les empreses de Benicàssim porten una especial gratitud i reconeixement al lliurament, valor, esforç i dedicació al seu treball diari. Perquè apostar per la qualitat és apostar per Benicàssim”.
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va participar en el lliurament de distintius i pel que fa a les noves empreses distingides en l’últim Comité de Distinció de desembre de 2021 són BeniQasim 1915, Sombrillas y Hamacas en Benicàssim Mayte, Palasiet Talasso Clinic & Hotel, Restaurante Jimena i Restaurante Olivia.
Les empreses i serveis que van renovar o mantenen la distinció en el Comité de Distinció de desembre de 2021 són Bonterra Resort, Hotel Intur Azor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange, Platges de Benicàssim, Tourist Info Benicàssim, Hotel Bersoca, Hotel Canadá, Itinerantur, Kinesis, Orange Costa, Camping Tauro, Aquarama, Disetta, Hotel Tramontana i Roger Real State.