La presidenta de la Diputació participa en el lliurament de premis que ha comptat amb la presència de l’actriu Luisa Gavasa i el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha mostrat el seu suport al sector audiovisual amb la seua participació en la gala final del V Festival Internacional de Curtmetratges d’Almassora, ALMA.

La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha participat en el lliurament de premis que ha tingut lloc esta vesprada a la Casa de la Cultura d’Almassora i ha comptat amb la presència de l’actriu Luisa Gavasa i el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón.

Per a esta cinquena edició, el Festival Internacional de Curtmetratges d’Almassora ha rebut més de 1.000 propostes entre les quals es van seleccionar els 33 treballs que s’han projectat al llarg d’esta setmana. Per a la presidenta de la Diputació de Castelló, “malgrat la seua curta trajectòria, la projecció nacional i internacional que ha aconseguit este festival, juntament amb la qualitat de les peces seleccionades, converteixen a ALMA en tot un referent en el sector audiovisual de la província”.