El president de la Diputació, José Martí, destaca que “tenim el ferm compromís de posar en marxa totes les iniciatives que siguen a la nostra mà per a estar al costat d’un dels col·lectius més afectats per l’actual pandèmia”

La Diputació de Castelló reactivarà el pròxim 15 d’octubre el període d’inscripcions per al “Programa Castelló Sènior de vacances per a majors” amb l’objectiu “afegit” de fer costat al sector turístic provincial després de la suspensió de l’operatives 2020 a causa de la pandèmia.

El president de la institució provincial, José Martí, ha subratllat el “clar compromís que tenim per a posar en marxa les iniciatives que permeten prémer l’activitat econòmica d’un dels sectors més afectats per la pandèmia de la Covid-19 com és el del turisme”. En aquest sentit, Martí incideix en què, “a la tradicional motivació social d’aquest programa, s’uneix enguany l’aposta ferma per reactivar un sector especialment castigat”, per la qual cosa confia que el programa Castelló Sènior puga desenvolupar-se, sempre complint amb totes les garanties sanitàries que marquen les administracions competents.

El termini d’inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d’octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s’estructuren en 3 programes vacacionals diferents: “Vacances en la Costa de Castelló”, “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” i “Estades en Balnearis”.

Com a novetat destacada d’enguany, com avança la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, està l’assignació de places entre tots els sol·licitants, que per primera vegada es realitzarà per sorteig i no per ordre d’inscripció.”És una mesura que ja teníem contemplada abans de la pandèmia i que té l’objectiu d’evitar aglomeracions i cues per a la tramitació de les sol·licituds”, recalca la diputada.

Programa de Vacances en la Costa de Castelló:

Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies/7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places és el següent:

-176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”

-159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”

-447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

-80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.

-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs

-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.