‘Benicàssim, Cuidem de tu’ serà la nova aposta de la localitat que busca crear un vincle emocional amb el viatger

La ciutat de Benicàssim ja està preparada per a aterrar en Fitur, possiblement la fira de turisme més important del món. Aquesta localitat de prop de 20.000 habitants va concentrar l’any passat més de 800.000 pernoctacions comptabilitzades per l’Observatori Turístic de Benicàssim en el balanç de 2022, deixant un impacte econòmic directe de més de 55 milions d’euros. Així doncs, amb la finalitat de poder augmentar aquestes xifres per a enguany, la localitat s’acosta a la fira amb una renovada oferta turística atractiva i per a tots els públics.

“Benicàssim, és un de les destinacions turístiques per excel·lència que ofereix experiències turístiques per a qualsevol tipus de viatger. Els seus set quilòmetres de platges, el pulmó verd que és el Desert de les Palmes, i una àmplia oferta esportiva, cultural i d’oci fan de la nostra localitat un destí referent”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, a pocs dies de desplaçar-se a la cita turística de l’any.

“Benicàssim Ciutat de Festivals, àmpliament conegut; Benicàssim Familiar, amb agenda especialment dissenyades per al públic infantil; Benicàssim Destí Esportiu, que gràcies a la geografia que ens acompanya i els esdeveniments esportius que es desenvolupen al llarg de tot l’any; i Benicàssim Saludable, combinant gastronomia i hàbits saludables durant les vacances, fa de Benicàssim una oferta turística experimentada, diversificada i per a tots els públics”, ha afegit.

La ciutat compta a més amb un plantejament de Turisme Sostenible, saludable, innovador i inclusiu com a visió global que fa que vaja més enllà de les accions purament turístiques, “Benicàssim cuidem de tu, cerca un equilibri més enllà de la cura de l’entorn, en el qual s’aconseguisca un equilibri social, ambiental i econòmic a la ciutat i on el viatger que arribe, gaudi, es comprometa i se senta cura, aconseguint aqueix vincle emocional amb ell”, ha conclòs Marqués.
El consistori busca superar en 2023 els més de 55 milions d’euros d’impacte econòmic directe del turisme a Benicàssim calculats per l’Observatori Turístic de Benicàssim en el 22. I recobrar el marge de turisme estranger que es va veure minvat per la pandèmia, aquest escenari no ha suposat una disminució global de l’impacte econòmic directe que ha augmentat quasi un 6% impulsada pel turisme nacional en comparació a les dades de 2019.