L’entrada i el desafiament taurí comparteixen jornada amb l’homenatge als socis de La Garrofera i la Carrera de Cambrers, entre altres actes

Benicàssim ha iniciat hui el programa taurí dins de les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva. L’entrada i exhibició de bestiar boví a càrrec de la ramaderia de Jaime Tárrega “Lucas” ha sigut l’encarregat d’obrir la programació en el recinte taurí i que ha congregat a un bon nombre d’aficionats taurins. L’activitat en la plaça tornarà aquesta vesprada a partir de les 17.30 hores amb el desafiament taurí de les ramaderies de D.Juan Manuel Vicent “La Espuela” i de D.Germán Vidal.
A més de l’activitat taurina, la programació festiva per a aquest dilluns contempla actes per a tots els públics. D’una banda, l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera ha homenatjat els seus socis majors de 90 anys en un acte en el qual també s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica “Vivències i moments” en la qual es fa un repàs als viatges realitzats per l’associació. Carmen Navarro Botella i Vicenta Bellido Ramón han sigut les homenatjades en l’acte que ha comptat amb l’assistències de les reines de les festes, Andrea Pérez i Marta Vicente, els festers i les festeres.
D’altra banda, el públic infantil té el seu espai reservat en la programació festiva amb l’espectacle circense a càrrec del Pallasso Ric que tindrà lloc aquesta vesprada en la plaça de les Corts Valencianes. La diversió també serà present en el pàrquing del Clot amb la XXV edició de la tradicional Carrera de Cambrers “Vila de Benicàssim” en la qual els participants, abillats de cambrers, hauran de demostrar el seu equilibri portant la safata.
La proposta cultural de l’artista i fotògrafa Ulalau dins del cicle Nit de l’Art Benicàssim i el tardeo flamenc amb el grup Cositas Buenas donaran pas al sopar de paiporta que estarà posteriorment amenitzat amb el trio A mi manera.

Festa del Comerç
Durant la vesprada del dimarts 20 de setembre i inclosa en la programació festiva, Benicàssim celebrarà la Festa del Comerç i Serveis amb la presentació de Pròxim, el nou canal de comunicació del comerç i serveis de Benicàssim, en la Plaça de la Constitució a partir de les 19.00 hores.
En l’esdeveniment es repartiran regals per a tots els participants i comptarà amb l’actuació musical en directe del Grup Konecta 80’s.
Aquest projecte impulsat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament amb la coordinació de Cambra de Comerç de Castelló i la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis de Benicàssim, ha comptat amb l’adhesió de més de 20 establiments de Benicàssim.
Per a poder optar als regals i obsequis, els participants hauran d’acreditar estar donats d’alta en el canal de comunicació Pròxim mitjançant l’exhibició del xat de Comerç i Serveis de Benicàssim en el seu WhatsApp. Si no podran donar-se d’alta en aqueix mateix moment, mitjançant l’accés directe a https://comercio.benicassim.es/proxim/ o mitjançant la lectura del codi QR del projecte Pròxim. Els regals es descobriran en el revers dels sotagots adherits a un gran mural editat per a aquest projecte.