El consistori també treballa en un estudi acústic per a poder prendre les accions necessàries per a mitigar els nivells sonors

El consistori benicassut treballa ja en les labors de posada a punt del Recinte de Festivals per a donar acolliment al primer festival de la temporada. En l’actualitat s’estan realitzant millores en el clos de les instal·lacions. Aquest nou clos, que ha començat a instal·lar-se ja, té com a objectiu reforçar el control i seguretat del perímetre de les instal·lacions.
Referent a això, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha destacat que, “aquesta és la primera de les actuacions que tenim planificades sobre el Recinte de Festivals que esperem en pocs anys aconseguir no sols que siguen unes instal·lacions referents per a gaudir de la millor música en directe, si no un espai referent d’innovació i transformació tecnològica, però que a més siga un recinte integrat a la ciutat i mediambientalment sostenible i utilitzable durant tot l’any”, al que ha afegit que,“Estem també treballant un estudi acústic amb un mapa de soroll, per a poder prendre les accions necessàries com a pantalles vegetals o la reorientació dels escenaris amb la finalitat de mitigar els nivells sonor ”, ha conclòs Marqués.
L’obra, que ja està en marxa, evitarà en la zona sud qualsevol tipus d’accés de persones o fauna a la N-340, millorant així la seguretat de tots. La iniciativa també afecta tant al tancat com al moviment de terres, el mur vegetal o la gestió de residus. En aquesta mateixa zona, el projecte comptarà amb la col·locació d’una porta per a eixides d’emergència per a la millora d’evacuació en cas d’emergència. Es tracta d’una primera inversió en el recinte de 246.000 euros, que ja és de titularitat municipal.

El SanSan Festival arribarà amb el seu a la ciutat els pròxims 6, 7 i 8 d’abril, en les quals es presenten un imponent cartell d’artistes tant nacionals com internacionals per a viure tres intenses jornades de la millor música i en el millor escenari, Benicàssim i capitanejats pel cantant benicassut Guitarricadelafuente, a més de Phoenix, Leiva, Love of Lesbian, Milk Chance, Lori Meyers, Viva Suècia, Zahara, entre altres.