En un atac d’autoestima i satisfacció Cayetana Álvarez de Toledo, marquesa de Casa Fuerte, s’ha anat inflant alhora que guanyava lleugeresa. El fenòmen s’ha produit mentre caminava per la carrera de San Jerónimo cavilant que farà una diputada sense complements que no tinga altra font d’ingresos.
Tranquilitzada la marquesa de Fort Laramy per les seues perspectives francament bones, ha començat a guanyar volum i a fer-se esponjosa de manera que ha pujat al cel tot escapant de la gravetat terrestre.
A hores d’ara la marquesa de la Linia Maginot orbita el planeta Venus. “És on estem les més guapes i des d’ aquí dalt vigilaré als que traïcionen els ideals del partit”, ha dit la marquesa de Castellfort.
El fenòmen de Cayetana la Venusina ha fascinat al món cientific reunit en un congrès extraordinari al Real Observatori de Londres.
La nova estrella del sistema solar, la marquesa del Bunker Atòmic, ha llançat rajos fulminants contra Almeida “alcalde de todos los españoles”(sic) segons la argentina-hispano-francesa.
Com que Almeida és, amb tots els respectes, menudet, suau, pelut i càlid (com el burro Platero), és segur que no es dedicarà “a ser el portavoz contra mi misma”.
Amb el que li sobra de seguretat a donya Cayetana es pot construir una línia de missils de llarg abast.