El concert, que se celebrarà el dijous 4 de juliol, a les 22:30 hores, és d’accés lliure fins que es complete l’aforament

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià, de Cultura (IVC), obri el cicle ‘Nits al Claustre’ del Museu de Belles Arts de Castelló amb Tango, amor desconsolat de Juan Esteban Guacci, primer dels concerts d’esta edició que se celebrarà el dijous, 4 de juliol, a les 22:30 hores.

La proposta de Guacci combina el tango i la poesia en una nit en la qual no faltaran les composicions de Piazzolla o Carlos Gardel. El pianista estarà acompanyat per la veu de Mariel Martínez; la viola i el contrabaix de Laura Asensio; i les danses de Rebeca Núñez i Mariano Otero. Es tracta d’un complet espectacle que combina ball i música en el qual es convida el públic a viatjar per l’essència melancòlica d’este estil musical.

Este és el primer dels sis concerts programats en el claustre del Belles Arts de Castelló, que tindran lloc tots els dijous fins al pròxim 8 d’agost. Així, la segona de les propostes del cicle ‘Nits al Claustre’ arribarà el dijous, 11 de juliol, i estarà protagonitzat per la fusió de flamenc i boleros de Mariola Membrives.

Tots els concerts són amb entrada lliure fins que es complete l’aforament. Una vegada iniciat l’espectacle no es permetrà l’accés al recinte.

Exposició d’Eugenio Recuenco

D’altra banda, la sala temporal del Museu de Belles Arts de Castelló manté fins al 15 de setembre l’exposició fotogràfica ‘La plenitud a l’origen’ d’Eugenio Recuenco. La mostra, que està obtenint una gran afluència de públic, exposa part del projecte ‘365º’ de l’artista.

La proposta expositiva és un viatge fotogràfic, personal i creatiu, de diverses temàtiques, des de les arts de l’Edat Mitjana i que arriba a les xarxes socials, així com els assumptes polítics de l’actualitat. Recuenco reimagina esdeveniments mundials en xicotets microcosmos i crea així una atmosfera pròpia que s’expandix per la sala expositiva.

L’horari d’obertura del Museu és de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Els diumenges i festius l’horari és de 10:00 a 14:00 hores.