La rectora de la Universitat Jaume I (UJI), Eva Alcón, i el president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, han renovat per cinquè any consecutiu el conveni de col·laboració que fa possible el programa de Beques FOBESA, dotat enguany amb un pressupost de 22.000 €

L’acte ha comptat també amb la participació d’Inmaculada Rodríguez, vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social i Juan Pablo Mateo, director general de Fobesa.

L’objectiu del programa és promoure la formació de l’estudiantat de grau de l’UJI resident a Benicàssim, i al mateix temps continuar enfortint les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària.

Durant l’acte de signatura del conveni, Alcón ha aprofitat per a reiterar el seu agraïment a la companyia de Grupo Gimeno, que reafirma amb aquesta nova edició el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats i l’educació de qualitat. En aquest sentit, la rectora ha afirmat que aquesta col·laboració «facilita l’accés a la formació universitària i suposa una inversió en talent. Sens dubte, apostar pel coneixement és la millor manera de generar oportunitats per a les persones joves i afrontar els reptes de futur amb més garanties».

Per part seua, Enrique Gimeno ha assenyalat que «la finalitat última del programa de Beques Fobesa no és un altre que contribuir, en la mesura que siga possible, a garantir el creixement i formació de la joventut de Benicàssim», una contribució especialment important avui dia, ja que, tal com ha conclòs Gimeno, «resulta més vital que mai estar ben format i preparat per a poder accedir al mercat laboral».

Per a sol·licitar les ajudes és necessari residir a Benicàssim des de fa almenys un any, estar inscrit en un grau impartit en l’UJI, no estar en possessió de cap altre grau universitari de nivell igual o superior per al qual se sol·licita la beca i haver superat almenys el 80% dels crèdits matriculats en el curs 2019-2020. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23 de març de 2021 i enguany la documentació haurà de presentar-se de manera telemàtica.