La Universitat Jaume I va organitzar el passat 5 de febrer una jornada informativa sobre l’accés a la universitat per a persones majors de 25, 40 i 45 anys que, a diferència d’edicions anteriors, es va realitzar en format virtual i a la qual es van connectar més de 60 persones

La Unitat de Suport Educatiu del Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social ha dut a terme aquesta acció d’informació i orientació per tal d’oferir suport a totes les persones que tinguen interès a cursar estudis universitaris i per a consolidar el seu compromís de coordinació amb els centres de formació de persones d’adultes.    

La jornada es va iniciar amb la intervenció de Juan Carlos Palmer, coordinador de les proves d’accés per a majors, que va parlar sobre el calendari, el procediment d’accés, els recursos i les instruccions per a la realització de les proves. Des d’InfoCampus, Yolanda Pascual va explicar el procediment de matrícula a les proves i la preinscripció i admissió a la universitat. Finalment, Beatriz Bonet, de la Unitat de Suport Educatiu, va exposar les diferents opcions per a conèixer els graus universitaris de cara a l’elecció de titulació i per a facilitar la transició i adaptació a la universitat.

Les persones assistents van mostrar una actitud molt activa, van formular nombroses preguntes i van exposar els seus dubtes al llarg de la vesprada.